in

Poznati chef David Skoko u projektu edukacije mladih u turizmu Aminess Gourmet Lab

Što povezuje najveća imena hrvatske gastro scene – Davida Skoku, Marina Vanjka i Vjenceslava Madića Kishonija? Odgovor je Aminess Gourmet Lab, novi projekt novigradske turističke kompanije Aminess kojim okuplja najbolje stručnjake iz različitih ugostiteljskih područja s ciljem edukacije mladih kuhara, konobara, barmena i ostalih zanimanja ključnih za vrhunsku uslugu u turizmu.

Premijerno predstavljanje projekta Aminess Gourmet Lab zakazano je za ponedjeljak, 11. veljače, u 11 sati u Kuhaoni, na zagrebačkoj Opatovini.

Aminess Gourmet Lab predstavit će David Skoko, kao chef i ambasador projekta, zatim Marin Vanjak, vlasnik restorana O’Hara, potom Vjenceslav Madić Kishoni, doajen hrvatske barmenske scene i Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Aminess ovim projektom čini kreativni iskorak u popularizaciji ugostiteljskih zanimanja, ali i turizma općenito, pri čemu su najvažniji ciljevi usavršavanje zaposlenika, stvaranje kvalitetnijeg proizvoda te poticanje novih trendova u hotelijerstvu. Aminess će u ovom projektu okupiti više od deset najvećih stručnjaka iz različitih područja ugostiteljstva, piše u priopćenju ovog novigradskog hotelijera.

Novo parkiralište u St. Portun

ODLIČNA VIJEST ZA PULSKE STUDENTE – Kreće gradnja kampusa s restoranom, fitnessom i tulumarnicom