in

TAR: Oproštaj s osmašima. Posebno priznanje Chiari Mačinić

Foto OŠ Tar-Vabriga

U petak učenici 8.a i 8.b razreda OŠ Tar-Vabiga oprostili su se sa svim učiteljicama, učiteljima i djelatnicima škole te razrednicama Ivanom Tonković i Gordanom Poropat Alihodžić koji su ih pratili na njihovom putu kroz osnovnu školu i svakom uručili znak pažnje. Uz govor razrednica i ravnateljice te pjesmu uručene su im svjedodžbe. Svatko je imao priliku zadnji put sjesti u školsku klupu i potpisati svoju svjedodžbu.

Onima koji su svih osam godina imali odličan uspjeh i uzorno vladanje uručena je i nagrada Zlatno pero. Učenicom generacije proglašena je Chiara Mačinić.

Zlatno pero dobili su: Chiara Mačinić, Ajla Jahić, Sara Momić, Nea Matijaš, Laura Šolar, Vito Žužić, Antea Blažević, Ella Labinac i Toni Sergo. Oni su nagrađeni još i besplatnom ulaznicom u Istralandiju, a besplatnu ulaznicu dobio je i Valentino Mate Selar kao posebnu nagradu za poticanje zajedništva i sloge među učenicima. 

-Sada im slijedi nastavak školovanja u srednjoj školi, a mi im svima želimo sreću i zadovoljstvo odabranim srednjoškolskim programima, poručili su iz škole.

Foto Grad Poreč - TZ Poreč - Nenad Velenik/Turisti u starom gradu

GDJE SU TURISTI? VELENIK: Problem nisu samo veće cijene. U Poreču se najprije popuni najskuplji smještaj

Završni koncert učenika glazbene i plesne Umjetničke škole Poreč