in

TUŠ A. Štifanić Poreč: Maturanti svečano ispraćeni uz podjelu svjedodžbi

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

Svečana podjela svjedodžbi u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč

27. lipnja 2024. održana je svečana podjela svjedodžbi u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč kojom su ispraćeni ovogodišnji maturanti, ali su i podijeljena priznanja najuspješnijim učenicima Škole. Učenici, roditelji, nastavnici i svi ostali uzvanici okupili su se u dvorištu škole gdje su se svima prisutnima obratili gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tihana Mikulčić te ravnateljica Škole Tatjana Gulić Pisarević. Prigodi je prisustvovao na  i Ivan Stojnić iz Plave lagune koji je ujedno i bivši učenik Škole.

Gradonačelnik je čestitao na završenom srednjoškolskom obrazovanju svim maturantima, roditeljima i profesorima te naglasio da je uspjeh svakog učenika zapravo uspjeh svih koji su sudjelovali u njegovu odgoju i obrazovanju. Gradonačelnik je poručio učenicima: „sada idite u svijet, učite, razvijajte svoje talente, a onda se vratite u svoje sredine koje ćete tako obogatiti.“

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Tihana Mikulčić, zaželjela je učenicima da ostvare sve svoje snove, ambicije i želje te je istaknula da su učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića obogatili svaku gradsku manifestaciju te se tako u najboljem svijetlu predstavili gradu Poreču, ali i šire.

Ravnateljica Škole, Tatjana Gulić Pisarević, naglasila je da su učenička postignuća rezultat njihovog truda, rada i zalaganja te zajednička pobjeda učenika, roditelja i profesora. Ravnateljica je zaželjela učenicima svu sreću na njihovom daljnjem životnom putu, bilo to daljnje obrazovanje ili pronalazak posla u struci.

Nakon svečanih govora podijeljene su nagrade učenicima za odličan uspjeh, uzorno vladanje i sudjelovanje u školskim aktivnostima. Svi nagrađeni učenici dobili su knjigu o utemeljitelju Škole, Antonu Niniju Štifaniću te prigodan poklon. Posebne pohvale dobili su i učenici za vrlo dobar uspjeh, uzorno vladanje i za sudjelovanje u školskim aktivnostima. Na kraju su svim maturantima uručene svjedodžbe završnog razreda te potvrde o položenom završnom radu.

Svečanoj podjeli, čija je voditeljica bila profesorica Darija Škrinjar, prisustvovalo je više od 120 nagrađenih učenika Škole, njihovi roditelji i prijatelji, velik broj predstavnika Vijeća roditelja te članovi Školskog odbora Škole. Nakon svečane podjele, stručni učitelji kuharstva i ugostiteljstva pripremili su bogati domjenak kojim su oduševili sve prisutne, javili su nam iz škole.

Sve fotografije pogledajte na našoj Facebook stranici na linku: https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid02T8g2fNhL5bvpx3zAVQJucQAjhpCKLuYGp1qi1aTSJeGyFJwtNgUxATryDisoQN4Ql

Foto Crveni križ Poreč

U Poreču uspješna akcija: Jubilarka Mirjana Jugovac, a prvi put krv dali Sanela Klarić i Almir Mešić

žminj livi škola harmonika uspjeh

ŽMINJ: Velik uspjeh polaznika škole harmonike Livi na međunarodnom natjecanju