in

U Vrsar dolaze studenti: TZ potpisao suradnju s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Foto TZ Vrsar - Klara Trošt Lesić i Marko Perić

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci i 𝐓𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐚 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐨𝐩𝐜́𝐢𝐧𝐞 𝐕𝐫𝐬𝐚𝐫 potpisali su ugovor o realizaciji stručne prakse studenata Fakulteta te na taj način postali partneri u dijelu nastavnog procesa.

Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Marko Perić i direktorica TZ Vrsara dr. sc. Klara Trošt Lesić dogovorili su daljnju suradnju u okviru realizacije stručne prakse. Stručna praksa je obvezni dio nastavnog procesa studenata na preddiplomskim sveučilišnim studijima za sve redovite i izvanredne studente studijskih programa „Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu“ i „Menadžment održivog razvoja“. Praksa se izvodi u zadnjem, 8. semestru studijskog programa u vremenu od ožujka do lipnja, a studenti uspješnim završetkom stječu 14 ECTS-a.

-Stručna praksa daje mogućnost studentima da postanu konkurentniji na tržištu rada, unaprijede svoje praktične vještine te počnu savladavati nove radne izazove s kojima će se susresti u poslovnoj budućnosti. Zahvaljujemo TZ Vrsar na suradnji i veselimo se stjecanju praktičnih vještina za naše studente, poručili su s fakulteta.

-Ovaj sporazum omogućava studentima provođenje stručne prakse u Turističkoj zajednici općine Vrsar, čime direktno doprinosimo njihovom obrazovanju i budućoj karijeri. Godine predanog učenja i stjecanja znanja potvrdile su mi koliko je obrazovanje temelj za osobni i profesionalni razvoj. Ova inicijativa odražava našu posvećenost da studentima pružimo jedinstvenu priliku razumjeti važnost akademskog znanja i njegovog praktičnog primjenjivanja u upravljanju destinacijom, kazala nam je direktorica Klara Trošt Lesić.

Foto Općina Kaštelir-Labinci

Istarska policija educirala noniće u Kašteliru: Kako se zaštititi od prevaranata i lopova

noćna prometna policija nesreća noć mrak mračna

POREČ: Jurio Vukovarskom pod utjecajem alkohola. Vozačka mu je ukinuta