in

Waldorf u Istri: U Brtonigli i Vodnjanu predavanje o prvim školskim iskustvima

Foto Facebook Waldorf SZ Istra

U Brtoniglu i Vodnjan 3. i 4. lipnja dolazi izvrsna waldorfska učiteljica s dugogodišnjim iskustvom i genijalna predavačica Aleksandra Belković, koja će održati drugo predavanje iz ciklusa Waldorf u Istri.

Polazak u prvi razred za svako je dijete i roditelja velik životni korak koji u obitelj mora prije svega donijeti pregršt radosti. Uz sve promjene i izazove koji im dolaze ususret važno je pružiti im sigurnost da su na tom putu vođeni pažljivo i s puno ljubavi. Waldorfska pedagogija i waldorfski učitelji garancija su da će svako dijete pravim sadržajima biti zaokupljeno u pravo vrijeme i da će sve što rade biti osmišljeno s ciljem cjelovitog razvoja pojedinca. Pažljivo uvođenje u svijet brojeva i slova koji je djeci i prije škole već poznat dovest će do jednog novog pogleda na taj svijet koji će ih pratiti cijeli život, ali otvoriti vrata nevjerojatnim tajnama waldorfskog plana i programa koji svojom širinom i načinom obrade osigurava stalnu radost učenja i razvoj interesa za svijet.

Predavanje će se održati na dvije lokacije. Za predavanje u Brtonigli prijavite se na zorindvor@gmail.com ili porukom na 098 365 434. Za predavanje u Vodnjanu prijavite se na: info@wip.hr ili porukom na 099 2122 858.

Prisustvovanje je moguće uz donacije kojima se pokrivaju troškovi organizacije.

Foto Umjetnička škola Poreč

U čast Danu Umjetničke škole Poreč u srijedu koncert braće Đuzel

policija mup mjerenje brzine radar

Radari u Istri u ponedjeljak 29. svibnja 2023.