in

Otvoren natječaj: VIŽINADA za financiranje projekata udruga osigurala 247 tisuća kuna

Vižinada/Foto Studio Sonda

Općina Vižinada objavila je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna za 2020. godinu.

Opći cilj ovog natječaja je povećanje učinkovitosti i sposobnosti udruga sa sjedištem na području Općine Vižinada i/ili čiji članovi su s područja ove općine i/ili koje provode program ili projekt na području Vižinade, za preuzimanje veće uloge i odgovornosti u programima i projektima, i to u području obrazovanja, kulture, sporta i rekreacije, socijalne skrbi i ostalih društvenih potreba.

Planirani iznos sredstava u proračunu za ove namjene je 247 tisuća kuna. Za pojedini program ili projekt udruga može dobiti najmanje 500, a najviše 80 tisuća kuna.

Natječaj je objavljen 13. siječnja a rok za dostavu prijava je 14. veljače do 15 sati u pisarnicu Općine u zatvorenoj omotnici, neovisno na koji način se dostavljaju (poštom ili osobno).

Svi potrebni obrasci i podrobnije informacije prijavitelji mogu pronaći na službenim web stranicama općine www.vizinada.hr.

ZBOG OBNOVE: Mijenja se privremena prometna regulacija na porečkoj rivi

Planovi TZ-a Kaštelir – Ulazak u Klaster Riviera Poreč i etno zbirka koja postaje centar za posjetitelje