in

ZBOG OBNOVE: Mijenja se privremena prometna regulacija na porečkoj rivi

Veliki projekt uređenja dijela gradske rive u Poreču napreduje po planu, te je od danas ušlo u drugu od sveukupno tri faze.

Stoga će od 14. siječnja do 15. ožujka na snazi biti izmijenjena privremena prometna regulacija na gradskoj rivi, priopćeno je iz gradske uprave.

U drugoj fazi rekonstrukcije rive izvode se radovi na dijelovima rive uz gradske zgrade i u dijelu rive kroz koji ide prometnica. Promet se s postojeće prometnice preusmjerava na prolaz po tamponiranom zemljanom materijalu po gradskoj rivi, na kojoj je već dovršena prva faza radova i koji je odvojen od ostatka gradilišta i mora zaštitnim ogradama.

U zoni prometovanja motornim vozilima kroz zonu gradilišta na snazi je ograničenje brzine od 10 km/h, a svi se sudionici u prometu pozivaju na povećani oprez. Dodatno, s obzirom na to da se radi o otvorenom gradilištu, poželjno je da se prometnica koristi kada je to doista i potrebno, kako bi se radovi mogli odvijati planiranim tempom.

Pješaci se usmjeravaju obilaznim putem kraj Zagrebačke banke u Ulicu Frane Glavinića, zatim Ulicu Sv. Maura i preko Trga Matije Gupca u Ulicu Eugena Kumičića.

U Vižinadi noćenja porasla za čak 33 posto

VIŽINADA raspisala natječaj za dodatne učeničke i studentske stipendije

VIŽINADA bilježi turistički rekord – Ostvareno čak 22 posto više noćenja i 25 posto više dolazaka!

Otvoren natječaj: VIŽINADA za financiranje projekata udruga osigurala 247 tisuća kuna