in

KAŠTELIR: Ivan Legović novi predsjednik IDS-a

Ivan Legović

Ivan Legović novi je predsjednik podružnice IDS-a Kaštelir-Labinci odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Kašteliru. Novoizabrani predsjednik podružnice IDS-a Kaštelir-Labinci zahvalio se svim članovima na ukazanom povjerenju. Legović je kazao da nam mentalitet nalaže da, bez obzira koliko smo uspješni, uvijek postoji prostora za poboljšanje i da će uvijek u njegovom zalaganju u fokusu biti čovjek ispred politike.

– Stoga, siguran sam da ćemo zajedničkim entuzijazmom i energijom znati dodatno ojačati IDS na području naše Općine. Ustrajat ću na tome da naša stranka ostane transparentna u svom radu te da našim mještanima maksimalno približimo politike IDS-a. Zalagat ću se za poticanje mladih na aktivno sudjelovanje u našem društvu kroz razne aktivnosti i otvoreni pristup informacija prema svima, pri čemu naglašavam zajedništvo kao garanciju napretka.

Nastojat ću da naša Općina bude okrenuta budućnosti, ali da čuvamo tradicijske vrijednosti te da zajedničkim snagama budemo u korak s vremenom koje dolazi. Zalagat ću se za nastavak realizacije zacrtanih programa i projekata koji će zasigurno poboljšati kvalitetu života svih naših mještana, rekao je novoizabrani predsjednik Legović.

Ivan Legović po zanimanju je magistar elektrotehnike, ima 31 godinu. Oženjen je, otac dvoje djece. Do novoizabrane funkcije obnašao je dužnost predsjednika Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci. Trenutno obnaša i funkciju predsjednika Općinskog vijeća.

Na mjestu predsjednika podružnice zamijenio je aktualnog načelnika Đulijana Petrovića.

Ivan Legović izabran je jednoglasno, a jednoglasno su izabrani i novi članovi Predsjedništva ove podružnice. Oni su Rozana Petrović, Enio Jugovac, Damir Beaković, Daniel Petrović, Karlo Grebac, Vili Kocijančić, Marko Bratović, Đulijano Petrović, Dragana Lakošeljac i Ivana Bakša.

Umjetnička škola Poreč otvorila upise za prvi razred glazbenog i plesnog obrazovanja

starica starci lopovi prevara policija

Reketario i prijetio smrću 81-godišnjakinji