in

POREČ: Izabrano novo vodstvo Istarske stranke umirovljenika

Stari i novi predsjednik - Ritoša i Mikulčić

Prošlog je tjedna u Domu obrtnika u Poreču održana izborna skupština porečke podružnice Istarske stranke umirovljenika ISU na kojoj je jednoglasno izabrano novo predsjedništvo u sastavu: Mario Ritoša, Marija Maras, Aliče Perhat, Celestina Krulčić, Alessandro Rimanić, Anton Tomičić, Đorđe Ostojić i Franc Dobrilović. Novi predsjednik je Ivica Mikulčić, ujedno i član predsjedništva.

Sa skupštine ISU-a u Poreču

Sjednici je bio nazočan i predsjednik Istarske stranke umirovljenika ISU Zdenko Pliško koji je novom vodstvu podružnice poželio uspješan rad.

Kako je u svom obraćanju istakao novi predsjednik podružnice Ivica Mikulčić, koji već obnaša dužnost vijećnika u Skupštini Istarske županije, u narednom razdoblju zalagat će se za dalje jačanje porečke podružnice, razvijati suradnju s lokalnom i regionalnom vlasti, nastaviti se zalagati za sve vidove podrške i zaštite prava umirovljenika i starijih osoba  kako bi bili dostupni svima onima kojima su potrebni, što je posebno aktualno u izazovnim vremenima koja slijede. 

Posebno je istaknuo značaj aktivnog uključivanja umirovljenika u život zajednice, da se na umirovljenike ne gleda kao na one kojima treba samo davati, već su umirovljenici važan resurs, koji još uvijek mogu dati značajan doprinos razvoju zajednice svojim iskustvom i stručnim sposobnostima. Posebno se zahvalio svojim prethodnicima na uspješnom djelovanju i ostvarenim rezultatima, priopćeno je iz ove stranke.

Ilustracija - Foto Luisella Planeta Leoni za Pixabay korona covid dezinfekcija

Stožer: U ponedjeljak jako malo novih slučajeva

policija nesreća noć mrak mračna

Zbog brzine i alkohola 43-godišnjakinja se zabila u ogradu kuće