in

Sabor: IDS zaziva prijevremene izbore

Foto IDS

U današnjem iznošenju stajališta u Hrvatskom saboru predsjednik Kluba zastupnika IDS-a Emil Daus osvrnuo se na događaje koji proteklih dana potresaju našu zemlju.

– Prijevremeni izbori nemaju alternative! Ne možemo, niti smijemo zatvarati oči pred onim što se dogodilo posljednjih dana! Kakvu poruku bismo time poslali građanima Republike Hrvatske? Kako uopće očekivati da građani poštuju zakone, ako ih oni koji ih moraju provoditi, svjesno krše? –upitao je Daus.

Klub IDS-a stava je kako odgovornost svih zastupnika kojima su građani dali povjerenje mora nadilaziti sve interese pojedinih stranaka. Daus je posebno napomenuo kako se to odnosi na zastupnice i zastupnike vladajuće većine koji moraju pokazati političku zrelost i konačno napraviti iskorak u političkoj kulturi naše zemlje.

– Nama je u ovom trenutku potrebna stabilnost, naši građani trebaju imati povjerenja u Vladu, trebaju čvrstu ruku za koju se uhvatiti, a ne ovo što se događa zadnjih dana, a posebno u ovim izazovnim vremenima, kada je pandemija korona virusa još uvijek tu, kada cijene energenata i hrane divljaju, kada se obnova nakon potresa gotovo nije maknula s mrtve točke, kada je turistička sezona praktički pred vratima, kazao je Daus.

Napomenuo je kako će u protivnom ovoj smjeni ministara i uhićenja slijediti i druge smjene i tako ćemo se vrtjeti u krug u nedogled te kako je to film koji gledamo već neko vrijeme.

– Građani koji su nas zadužili da ih u ovom Domu predstavljamo žele konačno vidjeti odgovornost i zato je Klub IDS-a uvjeren da prijevremenim izborima nema valjane alternative. zaključio je zastupnik IDS-a.  

Izvor IDS 

Foto Karate klub Shotokan

Sjajan nastup mladih umaških karatista na Županijskom prvenstvu

Vrijedna sportska donacija za stolnoteniske klubove TARA i NOVIGRADA