in

Vrijedna sportska donacija za stolnoteniske klubove TARA i NOVIGRADA

U sklopu pripremnog stolnoteniskog kampa Hrvatske muške i ženske mlađe selekcije koji se održava u Vrsaru od 19. do 26. veljače održan je i pokazni trening seminar za sve trenere iz Istarske županije koji rade s mlađim uzrastima. Tema je bila priprema i vođenje treninga za mlađe uzrasne kategorije a predavači su bili Darko Arapović i Željan Gaćina, treneri selekcija ujedno i voditelji kampa. Predavanje je okupilo blizu dvadesetak trenera i djece iz nekolicine istarskih klubova. Tom je prigodom direktor Hrvatskog Stolnoteniskog saveza Renato Čengić uručio i stolnoteniskog robota renomirane firme Tibhar stolnoteniskim klubovima Tara i Novigrada kao nagradu za dugogodišnji rad s mlađim uzrastima.

Foto STK Tar i Novigrad
Foto STK Tar i Novigrad

Ova vrijedna nagrada uvelike će olakšati rad u klubovima s mlađim uzrastima te dodatno motivirati i ostalu djecu da vrijedno treniraju i usvajaju nova znanja i vještine a nastavak je vrijedne akcije HSTS-a da se potencira rad sa mladima i u manjim sredinama.

-Zahvaljujemo se Hrvatskom Stolnoteniskom savezu na vrijednoj donaciji i očekujemo još uspješniju suradnju u budućnosti, poručuju iz klubova Tar i Novigrad.

emil daus sabor ids

Sabor: IDS zaziva prijevremene izbore

Usluga Poreč uložila u opremu i postigla odlične rezultate u odvojenom sakupljanju otpada