in

Sanja Radolović kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Pule

Kao što se i očekivalo, saborska zastupnica i predsjednica pulskog SDP-a Sanja Radolović bit će na predstojećim lokalnim izborima kandidatkinja te stranke za gradonačelnicu Pule. Odlučio je to u ponedjeljak navečer pulski gradski odbor SDP-a, koji je odluku donio jednoglasno. Da će upravo ona biti kandidatkinja dalo se naslutiti proteklog vikenda kada su se po Puli pojavili plakati koji su to dali naslutiti.

Kako doznajemo, Radolović će u utorak, 9. ožujka, u Puli službeno predstaviti svoju kandidaturu i program.

SDP Pula na svom je Facebooku objavio: “Došlo je vrijeme da nakon 30 godišnjeg megalomanskog prodavanja magle, gdje Guggenheim muzej zauzima posebno mjesto, počnemo sanjati ostvarive stvari. Čestitamo Sanji na jednoglasnoj podršci tijela stranke te vjerujemo kako će kao gradonačelnica povesti Pulu u pravom smjeru na dobrobit svih stanovnika Pule.”

Sanja Radolović je predstavnica mlađe generacije u svojoj stranci, rođena 1987. Radolović je prošle godine na parlamentarnim izborima bila na 7. mjestu kandidacijske liste Restart koalicije. Titulu doktorice znanosti iz područja ekonomije stekla je 2016. godine, a zaposlena je na pulskom Sveučilištu.

POREČ: Učenice Chiara Vukadinović i Mia Janko dobitnice nagrade „Oskar znanja”

korona covid ilustracija

U Istri u utorak 4 nova slučaja, u samoizolaciji gotovo tisuću ljudi