in

Tulio Demetlika IDS-ov kandidat za zamjenika župana

Tulio Demetlika kandidat je IDS-a za zamjenika župana, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva IDS-a u Pazinu.

Tulio Demetlika čovjek je s izuzetnim iskustvom koji je bitno doprinijeo razvoju Labina, u kojem je bio gradonačelnik u više mandata, od 2000. do 2005. i od 2007. do 2017. Osim toga, Tulio je od 2015. prepoznatljiv glas Istre u Hrvatskom saboru. Aktualni je predsjednik Kluba zastupnika IDS-a i predsjednik Savjeta IDS-a.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić istaknuo kako je veliko zadovoljstvo imati Tulija Demetliku u timu.

– Tulio je jedan od najiskusnijih političara u našoj zemlji, njegov doprinos gospodarskom preporodu Labina je ogroman i jedan je od rijetkih zastupnika u Saboru koji uživaju veliko poštovanje ostalih zastupnika, bez obzira na stranačke boje. Čovjek s takvim iskustvom i kvalitetama i meni je dodatna garancija da ćemo program ‘100% Istra’ s kojim izlazimo pred građane 100% i ostvariti!, naglasio je Miletić te je nadodao:    

– Tulio je poznat kao veliki operativac, principijelan čovjek i političar koji spaja. Siguran sam da će s takvim pojačanjem županija dobiti vrhunskog čovjeka koji će predano raditi za regiju kojoj je uostalom posvetio većinu svog profesionalnog života.

Demetlika se zahvalio svima na velikoj podršci te poručio da mu kandidatura za zamjenika župana predstavlja iznimnu čast. –  Moje dugogodišnje iskustvo u Saboru, a prije svega u upravljanju Grada Labina stavit ću na raspolaganje Istri. Istra je svjetska priča. To što smo danas lideri u Hrvatskoj, to što nas u Saboru ponekad gledaju kao da dolazimo s druge planete, to nam samo daje dodatnu motivaciju da gradimo još uspješniju, konkurentniju i prosperitetniju regiju!, zaključio je kandidat IDS-a za zamjenika župana Tulio Demetlika, priopćeno je iz ove političke stranke.   

opća bolnica pula mornarička covid odjel

Istra – Prvi put od početka pandemije preminule čak četiri osobe, novozaraženih ima 15

poreč učilište kino

POREČ: Mate Maras predstavlja novi prijevod Danteove “Božanstvene komedije”.