in

VIŽINADA: MARKO FERENAC, nositelj SDP-ove liste: Želimo da se naša općina i dalje aktivno razvija – Djela govore umjesto nas

Izađite u nedjelju, 16. svibnja, na lokalne izbore i podržite Marka Ferenca i SDP-ovu listu za općinsko vijeće.

-U nedjelju je dan odluke. Najvažnije je da izađete na lokalne izbore, s obzirom da to direktno utječe na vaš život u sljedeće četiri godine. Ako želite da se Vižinada i dalje aktivno razvija, svako selo i ulica, te ako na čelu općine želite ljude koji će raditi pošteno za dobrobit svih, zaokružite listu broj 1 za načelnika Marka Ferenca. Također, iznimno je važno da zaokružite i SDP-ovu listu broj 3 za općinsko vijeće, jer bez podrške vijeća neće biti moguće realizirati naš sveobuhvatni program, koji je jedina garancija daljnjeg razvoja Općine Vižinada, poručio je nositelj SDP-ove liste i kandidat za načelnika Marko Ferenac.

Njihov program, dodaje Ferenac, detaljno razrađuje svaki segment, od gospodarskog i turističkog razvoja, do zdravstvenih i socijalnih aktivnosti, brige o djeci i starijima, širenju infrastrukture te očuvanju povijesne baštine i njegovanja multikulturalnosti.

-Program smo osmislili na način da pruža jednake mogućnosti svima i da podrazumijeva niz već isplaniranih i pripremljenih projekata za čiju nam je realizaciju potrebna vaša podrška. Građani su nam najbitniji i uključivat ćemo ih u razvoj svih projekata. Jer tu smo zbog ljudi – i zato što volimo Vižinadu. Javni interes nam je uvijek bio ispred osobnog, a tako će biti i dalje, istaknuo je Ferenac.

Pokazali su zadnjih godina da znaju i mogu.

-I u ovom trenutku djela govore umjesto nas. Imamo kvalitetne ljude na listi koji će nastaviti raditi marljivo, otvoreno i transparentno, s jedinim ciljem da njihov cjelokupan rad bude za dobrobit svih mještana. Stoga ne zanemarujte važnost izbora, jer oni su u svakom demokratskom društvu mogućnost za pojedinca da direktno utječe na svoju sudbinu i sva područja života koja su mu važna, naglasio je Ferenac i zaključio:

Zapamtite – nedjelja, lista broj 1 za načelnika Marka Ferenca, i SDP-ova lista broj 3 za općinsko vijeće.

Idemo dalje, #zaVizinadu.

Sponzorirani članak

POREČ/NOVIGRAD: Ulice i trgovi kao mjesto susreta i komunikacije u projektu učenika TUŠ-a A. Štifanića

KAŠTELIR: Nositelj IDS-ove liste ĐULIJANO PETROVIĆ: U planu novi vrtić s jaslicama te rekonstrukcija trgova i opasnog raskrižja u Labincima