in

Poreč: Asfaltirane ceste u Bankima, Šušnjićima i Sv. Ani, te autobusno stajalište u Vlašićevoj

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, te nogostupa po mjesnim odborima Grada Poreča. Tako su nedavno završeni radovi u mjesnom odboru Baderna, u naselju Banki gdje je asfaltirana prometnica ukupne površine 300 metara kvadratnih koja vodi prema kućnim brojevima 11 i 12. Asfaltiranja su izvršena i u mjesnom odboru Žbandaj, u naselju Šušnjići gdje je nakon iskopa i pripreme podloge asfaltirana dionica nerazvrstane ceste u duljini 100 metara koja vodi prema kućnim brojevima 19, 20 i 21.

sveta ana čarvar poreč asfaltiranje
Foto Grad Poreč

U MO Veli Maj, u naselju Sv. Ana kod Červara, pri kraju su radovi na asfaltiranju i uređenju prometnice koja vodi prema naselju u duljini od 390 metara. Radovima će asfaltirani pristup dobiti kućni brojevi Sv Ana 18, 19 i 20, te Červar 20.
U sklopu asfalterskih radova u ulici Mate Vlašića uređeno je autobusno ugibalište kod montažnog kružnog raskrižja na križanju Vlašićeve i nerazvrstane ceste koja vodi prema naselju Stancija Vergotini.
Radove izvodi tvrtka Cesta d.o.o. Pula u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva, a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavit će s investicijama i u sljedećem periodu, prema potrebama stanara i mjesnih odbora.

vozilo općine kaštelir labinci koje koristi komunalni redar

KAŠTELIR: Vandali oštetili općinsko službeno vozilo – Izlili beton po haubi

djevojčica pedofil curica ilustracija pexels pixabay

Pedofil u folklornoj grupi 35 puta silovao 11-godišnju curicu. Olakotna okolnost – otac je 4 djece