in

POREČ: Humanitarni koncert za Društvo invalida – Prikupljeno više od 10 tisuća kuna

Foto Društvo invalida Poreč

Sinoć održan humanitarni koncert Tu i tamo banda, posvećen Društvu invalida Poreč, protekao je u odličnom raspoloženju uz veselje publike, muzičara, predsjednicu Natašu Basanić Čuš, tajnicu Sandru Brečevac i vrijedne volonterke Društva invalida Poreč. Gotovo čitavu večer uz Društvo invalida Poreč, muzičare i građane n porečkoj rivi bio je i gradonačelnik Loris Peršurić koji je svesrdno ispred Grada podržao organizaciju ovog humanitarnog koncerta i to u majici s natpisom „Biš jenu teplu poli uho?“.

Foto Društvo invalida Poreč
Foto Društvo invalida Poreč

Mladi muzičari su s puno entuzijazma zabavljali brojnu publiku uz voditelja Ditmara Šegona koji je vodio humanitarni koncert i usmjeravao publiku na donacije. Druženje je prošlo u pravom slavljeničkom tonu te je 10. rođendan Tu i tamo banda proslavljen uz odlično raspoloženje i tortu, puno emocija, ples i višekratno pozivanje na “bis”. Koncert je trajao puna tri sata.
Posjetitelji su se oduševili majicama Tu i tamo banda s duhovitim, šaljivim natpisima pa su brzo planule. Osim za majice posjetitelji su mogli donirati za kolače i vodu, ali i za fetu rođendanske torte koju je osigurao bend.

Foto Društvo invalida Poreč
Foto Društvo invalida Poreč

Na koncertu je prikupljeno ukupno 10.611 kuna od posjetitelja te od dviju porečkih organizacija i to motorista bajkera MK Highlanders iz Nove Vasi i ugostiteljskog objekta Branka Čolakića. Društvo invalida Poreč svim donatorima, kako pojedincima tako i organizacijama od srca zahvaljuje.
-Sredstva će biti utrošena za namjenu za koju su i prikupljana i to za upotpunjavanje posudionice ortopedskih pomagala Društva.
Zahvaljujemo svim posjetiteljima koncerta, simpatizerima Društva, Tu i tamo bendu, medijima koji su nas pratili, donatorima Concettinu i Zelenom signalu, gradonačelniku i vrijednim volonterkama i to prvenstveno na senzibilitetu za ranjive osobe, a potom na ovom prelijepom humanitarnom druženju do neke druge slične prilike u kojoj ćemo se zajedno veseliti, zaključuje u svom priopćenju Društvo invalida Poreč.

Gužva na rivi na koncertu Tu i tamo banda Foto Društvo invalida Poreč
Foto Društvo invalida Poreč

Porečanka Sheri Gržinić pokrenula ONSTAGE studio za glumu i mjuzikl za najmlađe

miro vranić luka košeto loris peršurić

Porečki gradonačelnik primio Luku Košeta – mladog državnog prvaka u atletici