in

POREČ: Izvučeni dobitnici lutrije DRUŠTVA INVALIDA! Provjerite svoje listiće

Izvlačenje lutrije Društva invalida Poreč 2020.

Izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč, kao i mnogi drugi događaji ove godine, održano je u novom formatu. Sretni listići izvučeni su u prostorijama Društva uz prisustvo komisije, a dobitnike je izvukao Djed Božićnjak. Kako bi izvlačenje približili svim ljudima dobre volje i učinili ga maksimalno transparentnim, bilo ga je moguće pratiti prijenosom uživo putem interneta.

Prodano je  ukupno 5.953 srećki.

Izvlačenje je pratila komisija

Nagrade se mogu podići u Društvu invalida, Vukovarska ulica 9, uz prethodnu najavu na broj telefona 052/425-119, uz predočenje dobitnog listića do 5. veljače 2021.

Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijim članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju…) te za kupnju ortopedskih pomagala.

Dobitni listići

-Veliko HVALA donatorima, sponzorima, HVALA svima koji su srećke prodavali, HVALA svima koji su srećke kupili, HVALA SVIMA koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove već tradicionalne lutrije humanitarnog karaktera.

Hvala komisiji koju su činili Elio Štifanić, Denis Mikatović i Ljubica Devetak Prokeš i voditelju Gordanu Greguroviću.

HVALA svima koji prate naš rad i prepoznaju naš trud i važnost pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.

Presretni i zahvalni želimo svima zdravu, sretnu, veselu i puno bolju 2021. godinu, poručila je tajnica ovog društva Sandra Brečevac.

Listiće je izvlačio Djed Mraz

Nemojte koristiti pirotehniku!

TAR: Neli Popović velika zlatna medalja na izložbi TEKUĆE ZELENO ZLATO ISTRE