in

POREČ: Nova javna rasvjeta u 7 naselja

Tijekom srpnja, Grad Poreč nastavio je ulaganja u javnu rasvjetu na području grada i okolnih naselja. Dovršena je izgradnja i dogradnja postrojenja javne rasvjete u naseljima Mali Maj (spoj ulica Punta, Podupci i Kvajera), Veli Maj (spoj ulica Pjante, Kampac i Palacina) te rasvjeta u naselju St. Portun. Ukupno je ugrađeno više od 20 svjetiljki podzemne i nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, priopćeno je iz gradske uprave.

Ujedno su počeli radovi u naselju Varvari, koji su trenutno u završnoj fazi, a rasvjeta je izgrađena u Ulici Trsi i dijelu Ulice Pjantade. Ugrađeno je trinaest svjetiljki podzemne javne rasvjete u LED tehnologiji.

U sklopu izgradnje i dogradnje postrojenja javne rasvjete trenutno se izvode radovi na podzemnoj mreži u naselju Žbandaj (8 svjetiljki javne rasvjete) te u Fuškulinu (9 svjetiljki javne rasvjete), dok se u Novoj Vasi (Ulica Pod vrtli te spoj ulica Magrini i Levarija) i naselju Antonci dograđuje postrojenje nadzemne mreže javne rasvjete, gdje će se ukupno ugraditi 15 svjetiljki javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađene sa svom najmodernijom tehnologijom te trenutno važećom zakonskom regulativom, a ujedno će se novi dio postrojenja javne rasvjete kabelima povezati s postojećom javnom rasvjetom.

Paralelno s izgradnjom, obavlja se i investicijsko održavanje postrojenja javne rasvjete – farbaju se stupovi javne rasvjete, a zamijenit će se i dotrajale svjetiljke po naseljima.

KAŠTELIR: U prvom ljetnom dječjem kinu SPIDERMAN

VEĆA SIGURNOST ZA RODILJE I BEBE – Pulskoj bolnici uručen CTG UREĐAJ – donacija je to Lionsa Novigrada i građana Bujštine