in

Poreč objavio rezultate upisa u vrtiće i jaslice

Foto Tanja Kocijančić

Na sjednici održanoj 6. lipnja Povjerenstvo za provođenje upisa u dječje vrtiće utvrdilo je prijedlog liste reda prvenstva upisa djece u dječje vrtiće i odluku o odbijanju zahtjeva koji ne ispunjavaju uvjete iz poziva za upis djece u dječje vrtiće za pedagošku 2019./2020. godinu, priopćeno je iz Grada Poreča.

Gore navedeni dokumenti objavljeni su na na oglasnim pločama i internetskim stranicama dječjih vrtića (Radost, Paperino, Crvenkapica, 101 dalmatinac) i Grada Poreča.

Prigovor se može izjaviti samo na prijedlog liste reda prvenstva upisa djece u dječje vrtiće. Prigovor se izjavljuje Povjerenstvu za provođenje upisa u dječje vrtiće u roku od 8 dana od dana objave prijedloga liste, odnosno do 17. lipnja.

Prigovor se ne može izjaviti na odluku o odbijanju zahtjeva koji ne ispunjavaju uvjete iz poziva za upis djece u dječje vrtiće za pedagošku 2019./2020. godinu.

Informacije po donesenim dokumentima mogu se dobiti od članova Povjerenstva za provođenje upisa u dječje vrtiće od ponedjeljka, 10. lipnja, do srijede, 12. lipnja, od 9 do 11 sati u prostorijama Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Poreč, Obala m. Tita 4 (prizemlje), kancelarija broj 7.

NA METI LOPOVA RASADNIK: Kome u Poreču treba 200 ČEMPRESA?

EU Projekt UŽIVAM TRADICIJU: Domaći i slovenski novinari guštali u okusima i ljepotama Vrsara