in

POREČ: Otvorene prijave za prvu besplatnu Turističku akademiju za iznajmljivače

Foto: Visit Croatia

U suradnji Grada Poreča, START-UP Udruge za poticanje poduzetništva i zapošljavanje mladih ljudi te Turističke zajednice, u Poreču će se prvi puta održati Turistička akademija, besplatna dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima. Edukacija će se održati 9. i 10. travnja u Obrtničkom domu, od 16 do 20 sati, a program akademije obuhvatit će sva područja važna za uspješno poslovanje u turizmu, priopćeno je danas iz gradske uprave

Edukacije će držati neki od vodećih autoriteta u turizmu u Hrvatskoj, a ˝iz prve će ruke˝ biti predstavljene brojne uspješne turističke priče s ciljem razvoja potrebnih kompetencija sadašnjih iznajmljivača i onih koji to žele postati. Sudionici će tijekom programa imati priliku upoznati ostale dionike iz turizma i druge iznajmljivače, razmijeniti iskustva te steći nova znanja i vještine. Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji žele upoznati nove trendove u turizmu.

Broj sudionika je ograničen. Više informacija za prijave dostupno je na www.porec.hr, a dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Boćarska prvenstva u Pazinu i Labinu 31. ožujka

Dan Statuta Istarske županije – DRANDIĆ: Teška sudbina Uljanika koristi se za napad na lokalnu i regionalnu politiku