in

POREČ: Pokrenuta akcija OBNOVIMO ZAJEDNO KUĆU JEDNE OBITELJI U GLNI ILI PETRINJI

Lions club Poreč na inicijativu Mjesnog odbora Mate Balota i u suradnji s Gradom Porečom provodi donacijsku akciju za obnovu kuće jedne obitelji u Glini ili Petrinji. 

Jedan od načina na koji će se prikupljati sredstva je i aukcija sportske opreme poznatih nogometaša NK Osijeka i jedriličara Šime i Mihovila Fantele, Igora Marenića, Patrika Damijana.

-Profesionalna sportska oprema je plod donacija u svrhu aukcije zato se zahvaljujemo i svima koji su donirali kako jakne, tako potpisane dresove i loptu. Predmeti za aukciju su dobiveni zahvaljujući našim sugrađanima koji žele pomoći ljudima u velikim teškoćama. Aukcija će se provoditi putem Facebook profila Lions cluba Poreč, a nastojat ćemo skupiti sredstva koja bi mogla u potpunosti ili djelomično financirati obnovu jednog stambenog objekta za stanovnika ugroženog područja, poručuje Zlatko Janković-Miloš, tajnik porečkih Lionsa. 

Predmeti na aukciji;

1.    JAKNA WORLD MATCH RACING TOUR (CRO TEAM) – 5 komada  početna cijena 500 kn

2.    KOŠULJA WORLD MATCH RACING TOUR (CRO TEAM) – 1 Komad – 300 kn

3.    LOPTA ADIDAS POTPISANA OD SVIH IGRAČA NK OSIJEK – 1 Komad – 500 kn

4.    DRES NK OSIJEK (BOČKAJ) POTPISAN OD STRANE SVIH IGRAČA – 1 Komad – 700 kn

5.    DRES NK OSIJEK (MIEREZ) POTPISAN OD STRANE SVIH IGRAČA – 1 Komad – 700 kn

6.    DRES NK OSIJEK (BOHAR) POTPISAN OD STRANE SVIH IGRAČA – 1 Komad – 700 kn

AUKCIJA JE POČETAK AKCIJE

Aukcija je samo poziv na doniranje svim ljudima dobre volje Poreča i Istre koji mogu svojim donacijama na račun LC Poreč za donacije IBAN HR6323800061510001910 (za donacije – Glina i Petrinja ) dati svoj prilog za ovu plemenitu ideju.

 Za realizaciju je potrebna pomoć svih ljudi s našeg područja koji mogu donirati sredstva, materijal, rad. O visini sakupljenih sredstava, materijala i rada ovisit će i stupanj obnove objekta koji će se obnoviti. Poduzeća i obrti koji žele donirati sa svog računa ili darivati materijal mogu dobiti donacijski ugovor s kojim mogu biti oslobođeni poreza u skladu sa zakonom.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na mailu tajnik@lions.hr

Objava za aukciju dresova i jakni je na linku FB Lions kluba Poreč:

https://www.facebook.com/lionsclub.porec/?view_public_for=757961120964406

Hitna obavijest: Dva proizvoda povlače se s polica trgovina zbog štetnih tvari

POREČ: Grad snižavanjem kamata smanjio kreditne obaveze za 11,5 milijuna kuna