in

POREČ: Prepuni Veli Jože dočekao sinoć Petra Grašu – svi su se ujedinili za pomoć obiteljima Bašić i Tamburin

Prepuna dvorana

Prekrasna atmosfera bila je sinoć u porečkoj dvorani Veli Jože gdje je popularnog splitskog pjevača Petra Grašu dočekala prepuna dvorana. Već se od početka tjedna znalo da su karte rasprodane, a prodano ih je oko 2.000. Bio je to dobrotvorni koncert za potrebite porečke obitelji Bašić i Tamburin, što je svakako potaknulo mnoge Porečane, ali i mnoge druge iz Istre da dođu na ovaj koncert.

No, kako mnogi nisu vjerovali da karata više nema, već su se oko 17 sati počeli okupljati ispred dvorane i u redu čekali. Grad Poreč, kao organizator koncerta koji se odrekao prihoda za pomoć dvjema obiteljima u ovoj akciji koja je ujedinila cijelu Poreštinu, ipak je popodne donio još karata kako bi zadovoljio ogroman interes za Grašom.

No, osim karata, kao donacija obiteljima uplatit će se i novac koji je prikupljen od prodaje pića i kokica, što treba zahvaliti brojnim sponzorima.

Točan popis svih sponzora koji su se uključili u ovu akciju, kao i broj prodanih ulaznica i svega ostalog dobit ćemo nešto kasnije od Grada Poreča.

Za sada možemo reći da je koncert bio jako uspješan i da će donacija sigurno biti pozamašna!

Bravo za sve žitelje Poreštine i Istre koji su se uključili u ovu akciju!

POREČ: U Galiji 27. studenog predavanje dr. Mamontova o prevenciji raka prostate

VRSAR bilježi još jednu izvrsnu turističku sezonu – za 2020. plan novi festival svjetske glazbe i još bolji Ocean Lava Triathlon