in ,

Poreč: Slatki štand za pomoć nezbrinutim životinjama

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u subotu, 15. prosinca, imat će Slatki štand za naše šapice. U subotu volontere i članove Udruge SOS Šape možete pronaći od 10 do 18 sati na Trgu slobode, a ovoga puta pripremili su sve za vrijeme darivanja – prigodne poklone za najmlađe, igračke, knjige za male pričalice, kolače, aranžmane za one koje na žalost više nisu s nama, nakit te poslastice i opremu za kućne ljubimce.

„Vrijeme je darivanja – darujte sa srcem, osigurajte prekrasne poklone za vaše voljene, a ujedno pomognite šapicama kojima je to najpotrebnije“, poručuju iz porečke udruge.

Ovoga puta naglasak će biti na slatkim kolačima koje pripremaju  volonterke ove udruge, od domaćih sastojaka, kao što bi pripremale za svoje obitelji.

Tako da svi oni koji nemaju vremena za pečenje blagdanskih kolača, mogu donirati sredstva i osigurati sve za adventski stol.

Na štandu će se građani moći učlaniti u udrugu, postati volonterima, ali i dobiti informacije što učiniti ako pronađu napuštenu životinju.

SOS Šape pozivaju sve koji žele i mogu da dođu podrže njihov rad, doniraju za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi.

Kontaktirati udrugu do tada se može na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati na  račun PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

Pazin: U sudaru jedna osoba ostala prikliještena u vozilu

Porečka Plava laguna povećava primanja radnicima za 8,85%