in

Poreč: Špinina velikodušna donacija za Društvo Naša djeca

Budući da si je Društvo Naša djeca Poreč postavilo ove godine kao prioritet uređenje kupaonice, koja se nalazi u njihovom sjedištu na Trgu kneza Branimira, pitali su tvrtke u svom gradu za pomoć. Pritom je porečka firma Špina, kako su rekli u DND-u, reagirala brzinom munje.

-Jučer su kamionom svoje tvrtke dovezli sve pločice koje nam trebaju, kao i sve sanitarije. Hvala im u naše i u ime djece koja u DND-u provode svoje slobodno vrijeme, kaže tajnica ove udruge Gabrijela Močibob.

Naime, kupaonica u njihovom sjedištu u kojem se organiziraju brojne radionice za mališane, ali i za velike, trenutno je doista u raspadnom stanju – sanitarije su prastare, pločice su na mnogim dijelovima otpale i neravne… Kupaonica nesumnjivo treba temeljitu obnovu, ali u DND-u zbog ograničenih sredstava nisu znali kako će to financirati. Znali su da je jedina opcija da im te stvari netko donira. Pripremili su dopis u kojem su točno naveli što im treba i zašto, ponijeli su to zatim u porečke salone keramike s molbom da razmotre što im od potrebnog materijala mogu pokloniti. Špina je odgovorila odmah i poklonila baš sve što im treba!

Jedan veliki bravo za ovu tvrtku koja se pokazala društveno odgovornom i osjetljivom na potrebe soje zajednice. Još kad bi se našla neka dobra firma koja bi uz mali popust odradila i posao preuređenja… sva porečka djeca bi im bila zahvalna!

Tar: Muškarac uhvaćen s tri i pol kilograma marihuane!

Žminju dodijeljena prestižna nagrada za manifestaciju Armonike zad kaštela