in

POREČ: U utorak javno izlaganje o prijedlogu izmjena GUP-a

Foto Grad Poreč

U tijeku javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Poreča

Grad Poreč objavio je javnu raspravu o prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urganističkog plana Grada Poreča koja će trajati do 29. studenog 2022. Javno izlaganje provest će se u utorak, 22. studenog, u Istarskoj sabornici s početkom u 17 sati. Javni uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Plana omogućava se:

na web stranici Grada Poreča na linku  http://www.porec.hr/adm/admin/shape=rect  , te u prostorijama Zajednice Talijana Poreč, Trg slobode 6, tijekom trajanja javne rasprave – svakim radnim danom od 8 – 11 sati.

Tijekom trajanja javne rasprave sudionici (pravne i fizičke osobe) imaju pravo davanja mišljenja, prijedloga i primjedbi na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana:

– upisom u zapisnik o javnom izlaganju,

– dostavom putem pošte na adresu Grad Poreč-Parenzo, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Poreč, Obala M.Tita 5,

– dostavom putem e-mail-a – pisarnica@porec.hr

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.

Zbor Lavanda u Novigradu

NOVIGRAD: Rođendanski koncert zbora Lavanda uz goste iz Poreča i Kopra

Klapa Motovun - Foto CMIK Novigrad

NOVIGRAD: U CMIK-u ovog tjedna koncert klape Motovun i druženje uz filmske hitove