in

NOVIGRAD: U CMIK-u ovog tjedna koncert klape Motovun i druženje uz filmske hitove

Klapa Motovun - Foto CMIK Novigrad

I ovoga tjedna u novigradskom CMIK-u, Centru za manifestacije i kulturu, očekuju vas zanimljiva događanja!

Foto Klapa Motovun
Foto CMIK Novigrad

Četvrtak donosi filmska uzbuđenja uz znanstveno-fantastični spektakl Black Panther: Wakanda zauvijek. Riječ je o nastavku filma Black Panther iz 2018. godine koji je diljem svijeta zaradio preko 1,3 milijarde dolara. Film je oduševio kritičare i publiku, a osvojio je i tri Oscara – za najbolju originalnu glazbu, najbolji dizajn kostima i najbolju scenografiju. Projekcija počinje u 20 sati.

Petak je i dalje dan za obiteljski odlazak u kino, kada su na repertoaru animirani filmovi te dječji i obiteljski filmovi, početak projekcija je u 19 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna, niža no za ostale kino projekcije. Ovoga petka, 25. studenog, na programu je animirani film Čudesni svijet (Strange World), originalna obiteljska akcijska avantura studija Walt Disney Animation. Priča predstavlja legendarnu obitelj istraživača koja pokušava ploviti neistraženom, tajanstvenom zemljom zajedno sa šarolikom ekipom koja uključuje nestašnu mrlju, tronožnog psa i mnoštvo proždrljivih stvorenja. Zabava zagarantirana!

I za kraj tjedna, u subotu 26. 11. od 19:30 u CMIK-u vas očekuje prava glazbena poslastica – cjelovečernji koncert jedne od najboljih istarskih klapa, klape Motovun. Uz poznate klapske pjesme i mnoge glazbene uspješnice u klapskoj obradi, provest ćete zasigurno jednu lijepu i ugodnu glazbenu večer, a za dodatni doživljaj, po završetku koncerta druženje s članovima klape nastavit će se uz čašu dobrog vina renomiranih novigradskih vinara – Vina Bertoša i Vina Tomaz.

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ulaznice za kino projekcije dostupne su online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr, odnosno na blagajni dvorane sat vremena prije početka projekcije.

gradska uprava palača poreč

POREČ: U utorak javno izlaganje o prijedlogu izmjena GUP-a

darivanje krvi krv akcija

BUJE: Akcija darivanja krvi u srijedu