in

POREČ: Uklonjen derutni akvagan u Červar Portu

Na zahtjev Mjesnog odbora Červar Porat i mještana, te nakon provedenog postupka nabave i sklopljenog ugovora o izvođenju radova, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča uklonio je derutni aquagan s gradske plaže u Červar Portu.

Plaža u Červar Portu bez derutnog akvagana

Radovi su obuhvatili demontažu, sortiranje i zbrinjavanje plastičnih dijelova aquagana, metalne konstrukcije, temelja zajedno s armaturom, sanaciju i izradu ploče na obližnjem molu, te završno nasipavanje i čišćenje pozicije izvođenja radova. Nekadašnji plato za aquagan uklonjen je, a na njemu je uređeno sunčalište i plaža.

Ovim je zahvatom gradska plaža u naselju Červar Porat postala puno sigurnija za korisnike, a ukupan dojam i dostignuti nivo uređenosti biti će još ljepši nakon što se dovrše završni detalji na uređenju plaže.

Podsjetimo, također kroz suradnju s mještanima, mjesnim odborom i vlasnicima objekta, u 2018. godini uklonjen je i derutni objekt starog hotela u samom središtu naselja, a uklanjanjem derutnog aquagana nastavlja se niz ulaganja u infrastrukturu naselja Červar Porat, na zadovoljstvo svih stanovnika i turista koji tamo borave, priopćeno je iz gradske uprave.

BIOISTRA Livade poziva na eko izlet “Ulika oprtaljskog (k)raja”

dom obrtnika poreč

ZA BUDUĆE PODUZETNIKE: Predavanje u Poreču – Otvoriti obrt ili tvrtku? Kako napraviti dobar poslovni plan?