in

ZA BUDUĆE PODUZETNIKE: Predavanje u Poreču – Otvoriti obrt ili tvrtku? Kako napraviti dobar poslovni plan?

Dom obrtnika Poreč

PREDAVANJE ZA BUDUĆE PODUZETNIKE: KOJU VRSTU POSLOVNOG SUBJEKTA ODABRATI I KAKO NAPRAVITI DOBAR POSLOVNI PLAN

Aktivno razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa ali niste sigurni koji oblik poslovanja bi za vas  bio najpovoljniji obrt, d.o.o. ili j.d.o.o.? Imate odličnu poslovnu ideju ali niste sigurni kako to predočiti u poslovnom planu ili jednostavno nešto želite a nemate jasnu sliku o tome što i kako napraviti i pri tome povući sredstva za samozapošljavanje?

Pridružite se besplatnom predavanju koje će se održati 7. lipnja, s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani Obrtničkog doma u Poreču.

Predavanje će održati Gabrijela Božić Radessich (Dom obrtnika d.o.o.) na temu kako odabrati odgovarajući poslovni subjekt za buduće poslovanje te koje su prednosti i nedostaci obrta, d.o.o. i j.d.o.o.  i Marijana Kordić (MK Vizual) na temu kako napisati dobar poslovni plan i na temelju njega dobiti poticaj za samozapošljavanje.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika, te se mole zainteresirani da prijavu izvrše na e-mail: tajnik@uoporec.hr do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do subote 05.06.2021.

Predavanje će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Organizator besplatnog predavanja je Udruženje obrtnika Poreč u suradnji sa tvrtkom Dom obrtnika d.o.o. i obrtom MK Vizual.

POREČ: Uklonjen derutni akvagan u Červar Portu

masline ulike berba

Još jedan nevjerojatan uspjeh istarskih maslinara: 30 zlata u New Yorku