in

POREČ: Za veća sigurnost podiže se pješački prijelaz na rivi. Na snazi privremena prometna signalizacija

Foto Grad Poreč

Od sutra, petka 27.01.2023. na snazi će biti privremena regulacija prometa Obali maršala Tita u Poreču, točnije na dionici od Viala do Narodnog trga, zbog radova na sanaciji pješačkog prijelaza, kod kućnog broja 4. Radovima će se ovaj pješači prijelaz pretvoriti u uzdignutu plohu, radi sigurnijeg kretanja pješaka na ovom frekventnom dijelu. Naime, zbog čestih upita građana i predstavnika nadležnog Mjesnog odbora Joakim Rakovac, ukazalo se na potrebu da se ovaj pješački prijelaz učini sigurnijim za sve pješake, pogotovo djecu, majke s kolicima i starije osobe koje šetaju rivom i koriste sadržaje okolnih ustanova.

Radovi na uređenju pješačkog prijelaza trajat će do ponedjeljka 30. siječnja, a promet će se odvijati u dvije faze, većinom vremena jednosmjerno iz smjera Viala prema Narodnom trgu i obilaznim pravcem preko ulica A. Negri, P. Kandlera i Istarskog razvoda, dok će u drugoj fazi biti potpuno zatvoren za promet. Radove će izvoditi poduzeće Cesta d.o.o. Pula.

Molimo sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije, izvijestili su iz Grada Poreča.

pixabay radnik tvornica obrt

Istra prednjači po rastu zaposlenosti: Županija nastavlja s potporama poduzetnicima

Labudovi na Peškeri - Foto Marinela Žiković

Novi slučaj ptičje gripe u Istarskoj županiji