in

Poreč – Zatvaraju se parkirališta zbog biciklističke utrke Istria 300

Trg slobode u Poreču - Foto TZ

Obavještavaju se korisnici otvorenih parkirališta u Ulici Istarskog razvoda i na Trgu Joakima Rakovca u Poreču kako će povodom održavanja biciklističke utrke Istra 300 danas 07.10.2022. do nedjelje 09.10.2022. biti nedostupna. Korisnici koji imaju važeće pretplate za parkiranje u tim ulicama tijekom ova tri dana mogu ih koristiti na svim ostalim otvorenim parkiralištima pod naplatom u Gradu.

Nadalje, obavještavaju se svi korisnici važećih odobrenja za prometovanje pješačkom zonom u dijelu Obale Maršala Tita (od Narodnog trga prema starogradskoj jezgri) kako na dan održavanja utrke 8.10. neće biti u mogućnosti prometovati tim dijelom. Zateknuta vozila unutar pješačke zone će se u slučaju potrebe, sukladno posebnoj prometnoj regulaciji, propuštati.

Svim korisnicima s posebnim odobrenjima i važećim pretplatama koji su onemogućeni koristiti isto u navedenom periodu, omogućava se korištenje parkirališta kod Osnovne škole te alternativnog parkirališta Vindija bez naknade.

-Molimo sve korisnike na razumijevanje te ističemo važnost poštivanja privremene prometne regulacije za vrijeme održavanja utrke zbog sigurnosti svih sudionika u prometu. Za sve ostale informacije nazvati dežurnu službu za video nadzor Usluge Poreč na broj 0914310078, javili su iz Usluge.

Rocco Žiković - Foto obiteljski album

Razgovor: ROCCO ŽIKOVIĆ – Iz male Funtane u veliki Red Bull Salzburg. Talentirani nogometaš sigurnim koracima ide prema svom cilju

Foto Specijalna bolnica

Pilot projekt: Specijalna bolnica za ortopediju iz Rovinja grijat će se energijom iz mora