in

Porečki Lionsi mnogima uljepšali Božić – Donacije uručene članovima Društva invalida i Udruge slijepih

Nakon 23 godine održavanja humanitarnog Lions bala koji je Lions klub Poreč svake godine organizirao s ciljem prikupljanja sredstava za potrebite i mnogobrojne udruge, ove su godine od toga morali odustati. No, nisu se predali, jer korisnici njihovih sredstava to od njih očekuju, veli nam tajnik udruge Zlatko Janković-Miloš.

Prije svega članovi ove udruge odlučili su da sve ono što su namjeravali potrošiti na balu uplate na donatorski račun. Potom dobili su donacije od svojih članova i prijatelja Lionsa  i određena sredstva su se prikupila.

-Zahvaljujući tome uspjeli smo provesti nekoliko akcija o kojima smo već izvijestili, a prošli tjedan smo obradovali nekoliko članova Društva invalida koji su u teškoj materijalnoj situaciji. Pa smo tako jednoj članici uplatili struju za 2 mjeseca, dva člana su dobila televizore, jednoj članici smo uplatili iznos za 8 metara drva da lakše prebrodi zimu. Također, jedna članica zahvaljujući obitelji Slavka Mautnera iz Novigrada dobila je novu perilicu rublja nakon što se njezina trajno pokvarila.

Osim toga svakom članu Udruženja slijepih podružnica Poreč poklonili smo panetone.

Nadamo se da smo ovim donacijama  uljepšali Božić ovim ljudima kojima je konkretna pomoć bila potrebna, naglasio je Janković-Miloš.

No, Lionsi s donacijama nastavljamo i dalje.

cof

I dalje pozivaju ljude dobre volje da uplatom bilo kojeg iznosa na IBAN  HR6323800061510001910 u donatorskoj akciji s motom „DOBRO JE ČINITI DOBRO – ZA NAŠE SUGRAĐANE U POTREBI“ pomognu ljudima u teškoćama.

Zahvaljuju svojim donatorima na dosadašnjim donacijama.

POREČ: Rukometaši sjajno završili godinu pobjedom nad Velikom Goricom

FUNTANA – Božićnice za sve umirovljenike i socijalno potrebite mještane