in

Predavanje „NLP u osobnom i poslovnom razvoju“ u Mjesecu poduzetništva u Poreču

Predavanja u sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču nastavljaju se i ovog četvrtka, 18. listopada, u Teatrinu Zajednice Talijana kada će se u 18 sati održati predavanje ”NLP u osobnom i poslovnom razvoju”. Predavanje će voditi Koraljka Martić, NLP trenerica i vlasnica obrta Motiva.

Tema predavanja je NLP – neurolingvističko programiranje, metodologija koja se širom svijeta uspješno koristi u psihologiji i psihoterapiji, odgoju i obrazovanju, biznisu. Metodologija NLP-a pomaže nam da, razumijevajući nesvjesne obrasce, poboljšamo komunikaciju i odnose u privatnom i poslovnom okruženju te da brzo i djelotvorno postižemo ciljeve. NLP je područje u primijenjenoj psihologiji, a koriste ga ljudi u raznim područjima života – osobnom i profesionalnom razvoju, partnerskim odnosima, roditeljstvu, karijeri, odgoju i obrazovanju, sportu, te kao izvrstan alat za poslovno upravljanje. Učeći NLP usvajamo nove obrasce koji nam pomažu da promijenimo odnose i situacije kojima nismo zadovoljni te kvalitetu privatnih i poslovnih odnosa podignemo na višu razinu. NLP radionice i treninge polaze privatni poduzetnici, odgojno-obrazovni djelatnici, terapeuti, studenti, biznismeni, organizatori, rukovoditelji i osobe drugih profila koje žele ulagati u osobni i profesionalni rast. Rezultati su brzi, a stečeno znanje široko i dugoročno primjenjivo u svim područjima života.

Predavanje je besplatno, a mjesta ograničena, stoga se pozivaju zainteresirani da se prijave na e-mail adresu petra.malekovic-susnjic@porec.hr s naznakom „NLP u osobnom i poslovnom razvoju“ najkasnije do četvrtka, 18. listopada, do 10 sati. Ovo predavanje je jedna od aktivnosti u sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018. koju ove godine prvi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. Tijekom manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

O predavaču: Koraljka Martić, dipl. prof., NLP Trener

Dugogodišnjim radom u medijima te sudjelujući u brojnim edukativnim projektima, stekla je bogato znanje i iskustvo u području komunikacije, edukacije, organizacije i vođenja. Nakon više od 20 godina novinarskog i uredničkog rada u novinarstvu te motivirajućih rezultata u prakticiranju metodologije NLP-a, 2016. godine osniva obrt MOTIVA za savjetovanje i usluge u području osobnog i poslovnog razvoja. Održava individualne konzultacije, predavanja i radionice za građane svih uzrasta, u želji da svojim znanjem i iskustvom pomogne drugima da pronađu jednostavna i djelotvorna rješenja za uspješan i sretan život.

Mjesec poduzetništva u Poreču: predavanje „Od ideje do uspjeha – prva Paleo farma u Istri“

Lionsi uručili donaciju porečkoj Udruzi slijepih Istarske županije