in

Promotivna kampanja Udruženja obrtnika Poreč “Tu smo za vas”: Saznajte sve pogodnosti i kako pomažu članovima 

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Udruženje je obrtnika Poreč odlučilo pokrenuti promotivnu kampanju s ciljem informiranja obrtnika o svom radu. Kampanjom UO Poreč želi informirati više od 1.800 svojih članova o pogodnostima, aktivnostima i zadaćama koje obrtnici nedovoljno prepoznaju. Želja je udruženja dokazati svojim članovima da je zajedništvo snaga i da obrtnici pojedinačno neće ostvariti promjene u propisima kao što to mogu zajednički i sustavno, okupljeni pod okriljem jedne organizacije u kojoj sami odlučuju o aktivnostima. Dodatni cilj kampanje je prikupljanje kontakt podataka o obrtnicima, članovima udruženja a kako bi mogli komunicirati s njima.

Koristeći prigodnu web stranicu isključivo stvorenu za potrebe kampanje, Udruženje obrtnika Poreč se približilo svojem članstvu uz kreativno vizualno rješenje kojim uspoređuje iznos dnevne članarine komorskom sustavu s cijenom šalice kave. Kako je istaknuto na prigodnoj web stranici, članarina je smanjena i iznos je jednak za sve obrtnike u Hrvatskoj. Novi obrtnici koji prvi put otvaraju obrt ne plaćaju članarinu prve dvije godine poslovanja.

Promotivna kampanja će trajati mjesec dana i uz prikupljanje kontakata obrtnika, informirat će ih o važnim aktivnostima Udruženja obrtnika Poreč, te o ponudi i pogodnostima usmjerenim prema svojim članovima – obrtnicima. Pozivaju obrtnike da posjete prigodnu web stranicu Udruženja obrtnika Poreč na adresi www.tusmozavas.com .

vrsar stolni tenis klinci klinceze

VRSAR/POREČ: Odlični rezultati kih stolnotenisača na županijskom prvenstvu u Poreču

Foto Općina Vižinada

Općina Vižinada povećala naknade za novorođene bebe i donijela važne mjere za zaštitu poljoprivrednih zemljišta