in

Raspisan natječaj Moj Poreč bez azbesta

Foto TZ Poreč

Grad Poreč već petu godinu nastavlja s provedbom nagrađivanog projekta „Moj Poreč bez azbesta“, kojim financira uklanjanje pokrova koji sadrže azbest s objekata na području Poreča. Kako je interes građana za navedeni program vrlo velik, te su upiti građana česti, Grad Poreč je i ove godine u svom proračunu osigurao sredstva u iznosu od 100.000 kuna, te odlučio raspisati novi natječaj.

I ove će godine građani, prijavom na javni natječaj, moći ostvariti pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 100 kn/m2 uklonjenog krovnog pokrova koji sadrži azbest, odnosno do maksimalnog iznosa od 10.000 kn po objektu.

Natječaj je otvoren od 22. rujna do 10. listopada 2022. godine. Tekst natječaja i prateći obrasci nalaze se u OVDJE, a za vrijeme trajanja natječaja svi materijali mogu se podignuti i u pisarnici Grada Poreča na adresi Obala Maršala Tita 4.

Pozivaju se građani da se prijave na ovaj natječaj, jer uklanjanjem azbestnih krovova pridonosimo očuvanju zdravlja, stvaramo ljepši ugođaj, čuvamo okolinu, te doprinosimo načelu održivog razvoja našeg grada.

Foto Tanja Kocijančić - Radionica za djecu na Gradskom kupalištu

ČA SA ŠKOVACAMA? Edukacija za djecu i akcija čišćenja podmorja kao projekt DPDSR-a i Grada Poreča

Foto Grad Poreč

POREČ: Uskoro poziv za kandidature za Savjet mladih