in

BADERNA – Humanitarni BAKALARun osvojio Marko Horvat. Trčalo se za pomoć pulskom Klubu Gea

Najbolji trkači na humanitarnom BAKALARunu u Baderni

Humanitarna utrka BAKALARun održana je u Baderni u organizaciji Klub Gea Pula, tvrtke Alden bakalar i Teći isti piti pod sloganom “NE ću ben, hodi zajno” u svrhu prevencije raka dojke. U sklopu toga bila je održana rekreativna utrka na 6 km i natjecateljska na 12 km. Na 12 km je opet pobijedio Marko Horvat iz Triatlon kluba Tar Vabriga kojem je to druga pobjeda u nizu na ovoj utrci, drugo mjesto osvojio je Kristijan Radošić, a treće Nermin Dudaković.

-Budući da sam bio još prilično umoran od prethodnih utrka odlučio sam trčati pametno i bio sam cijelu utrku na vratu Kristijanu jer sam znao da ga u završnih 300 metara mogu pobijediti sto se na kraju i desilo – rekao je Marko.

Spomenimo da je start utrke bio u Baderni a organizirao ju je povodom obilježavanja Ružičastog mjeseca, Alden d.o.o. u suradnji s ISTRun.

Prijave na dan utrke nisu bile moguće, budući je uvjet za sudjelovanje uplata humanitarnog priloga direktno na račun Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea na HR4924070001118017000. Bez obzira za iznos donacije, sve sudionike prije utrke dočekao je bogat startni paket proizvoda domaćina Alden Bakalara kao i majica BAKALARun.

Sudionike rekreativne utrke i šetnje u cilju je dočekao zabavni program, dok su za najbrže u muškoj i ženskoj konkurenciji na utrci dužine 12 km pripremljene i izdašne nagrade domaćina i partnera.

Foto Tanja Kocijančić

Zdravi Novigrad i Dan jabuka na Park Food Festu – Uspješno prikupljanje donacija za liječenje Deana Fola iz Tara

Foto Dom obrtnika Poreč

POREČ: U Domu obrtnika info dan HBOR-a