in

Bojan Horvat, Benjamin Brajković, Ivan Bratović i Diego Žužić nastupili u Rapcu

U nedjelju, 24. studenog, u Rapcu, održano je 3. kolo Giant MTB zimske lige Istre i Kvarnera. Nastupila su četiri člana Biciklističkog kluba Poreč – Bojan Horvat i Benjamin Brajković u kategoriji Master A, te Ivan Bratović i Diego Žužić u kategoriji Seniora.
Na startu utrke okupilo se 120 biciklistica i biciklista iz Hrvatske, Slovenije i Italije podijeljenih u više kategorija kako bi odmjerili snage na stazi koju su nam pripremili članovi BBK Istra bike Labin i ekipa iz Bike centra Rabac..
Start ove utrke je bio ispred Bike centra Rabac koji je već vrlo dobro poznat na ovom području, a i mnogo šire u biciklističkom svijetu. Kružna staza dužine  4700 m s 100 met visinske razlike po krugu se vozila po asfaltu, a zatim prelazila na makadam te je dalje nastavila usponima i spustevima u sklopu uređenih staza bike parka. Za S dječju utrku (kategorija U7M i U11W) planirana je posebno složena staza s dužinom kruga od 350 m kao i za dječju XL utrku (kategorije U9 i U11 za dečke) s dužinom kruga od 650 m. Treba napomenuti da uvjeti nisu bili idealni za vožnju uz kišu koje padala i puno blata na stazi.
 

Izvor: Biciklistički klub Poreč

POREČ: Još ima mjesta na radionici ukrašavanja torti fondant (šećernom) masom

Mali porečki harmonikaši izvrsni na natjecanju u Grazu