in

Četvrta ekipna pobjeda porečkih plivača na CRO CUP-u

Plivačkim maratonom u Zadru i proglašenjem ukupnih pobjednika završena je ovogodišnja natjecateljska sezona u daljinskom plivanju.
KDPSR ”POREČ” ima mnogo razloga za zadovoljstvo ostvarenjima u ovoj sezoni, jer je muška ekipa po četvrti put za redom osvojila CRO CUP, dok je ženska ekipa trećeplasirana.

U pojedinačnom poretku u apsolutnoj kategoriji Paula Lončarević i Niko Balenta zauzeli su treća mjesta.
Održano je i proglašenje u natjecanju za Grand prix HSDP gdje je u ženskoj konkurenciji Paula Lončarević uvjerljivo prva, a Leona Coha, usprkos što nije nastupala od 15.08. kad je otputovala na studij u SAD, zauzela je treće mjesto. Kod muškaraca Andrej Pribac zauzeo je treće mjesto u poretku za Grand prix.
Po dobnim kategorijama u CRO CUP-u bilježimo prva mjesta Nikoline Kuvačić, Nives Šimić i Maja Pribca, kao i drugo mjesto Andreja Pribca i treća mjesta Ivana Cetine i Aljoše Pribca.
U najstarijoj kategoriji + 60 dugogodišnji plivač Željko Sušek ostao je nažalost na korak od postolja, što je izuzetan uspjeh obzirom da je Željko jedan od najstarijih plivača i mora plivati u konkurenciji 7-8 godina mlađih plivača.

Grožnjanski Ex tempore osvojili slovenski umjetnici

policija policijski automobil

Nađen vandal koji je probušio gume na deset vozila