in

Dvije bronce za novigradske stolnotenisače, među najboljima na prvenstvu i njihov trener

Foto STK Novigrad

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Jadran iz Poreča u nedjelju 5. lipnja 2022. održano je Pojedinačno i ekipno prvenstvo Istarske županije u stolnom tenisu. Na ovom velikom natjecanju nastupilo je više od sedamdeset natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji a tom prigodom podijeljeno je više od deset kompleta medalja i pehara. Za STK Novigrad nastupio je Raul Dominik  Holik, koji je u kategoriji Mlađih juniora osvojio brončano odličje.

Foto STK Novigrad
Foto STK Novigrad

Također u Juniorskoj konkurenciji Raul je ponovo  bio uspješan osvojivši brončano odličje. U kategoriji Kadeta nastupio je mladi Noel Bernich koji je nažalost bio zaustavljen u skupini bez mogućnosti da nastavi natjecanje u glavnom turniru. U najjačoj Seniorskoj konkurenciji nastupio je i trener novigradskog kluba Zoran Holik koji je svoje mjesto pronašao među šest najboljih.

Nastavak sportske sezone za mlade stolnotenisače i stolnotenisačice bit će u Vrsaru, vjerojatno već idućeg vikenda, kada je prema rasporedu 2. Otvoreni turnir Istarske županije u stolnom tenisu za sve mlađe uzrasne kategorije.

sajam tartufa buzet tartufari 5-6-2022

BUZET – Održan Prvi sajam tartufa i susret vlasnika Vespi

Puno medalja za porečke ritmičarke na županijskom prvenstvu