in

Dvije medalje za istarske boćare na seniorskom državnom prvenstvu

Bruno Kraljić

Istarski boćari osvojili su dvije medalje na seniorskom prvenstvu Hrvatske po disciplinama koje se tri dana igralo u riječkom boćarskom domu na Podvežici.

Bruno Kraljić, novi član Istre Poreč, stigao je do svog prvog odličja u dresu novog kluba okitivši se broncom na prvom državnom prvenstvu u brzinskom izbijanju na tri pozicije.

Krota i Jermaniš

Brončanu kolajnu u parovima zaslužili su i Dino Jermaniš i Goran Krota, članovi buzetskog trećeligaša Selca Bračane, koji su se uspjeli plasirati među četiri najbolja hrvatska para zajedno sa parovima koje su odreda činili aktualni i bivši hrvatski reprezentativci.

U subotu kreće nova sezona Prve hrvatske boćarske lige susretima koje, nažalost, do daljnjega, zbog zdravstveno-sigurnosnih problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa, neće moći prisustvovati gledatelji.

Derbi 1. kola skupine sjever u porečkom Velom Joži igrat će Istra Poreč i zagrebački Zrinjevac, a od ostalih istarskih prvoligaša Pula ugošćuje Kukuljanovo, Pazin gostuje u Rijeci kod Vargona, a povratnik u prvoligaško društvo Funtana gostuje kod Marinića. (IBS)

Bez vode 29. listopada dio Baderne

ŽMINJ: Desetak polaznika edukacije naučilo kako interpretirati baštinu i gostima stvoriti nezaboravne doživljaje