in

FUNTANA/POREČ: Rocco Žiković i Donato Bernobić potpisali nove ugovore s Istrom 1961

Nakon što je potpisan novi stipendijski ugovor s mladim Funtanjanom i kapetanom momčadi pionira Roccom Žikovićem iz Funtane, u pulskom prvoligašu Istra 1961 potpisali su ugovor i s Porečanom Donatom Bernobićem, mladim veznjakom koji je član reprezentacije do 18 godina.

“Potpisali smo novi ugovor s njim, vrlo smo sretni radi toga, a i igrač je zadovoljan. Zajedno ćemo raditi još najmanje tri godine. Jedan od glavnih ciljeva ovog projekta je imati igrače koji su se razvili u našem omladinskom pogonu koji će dostići prvu momčad ako nastave s napretkom. Ovo je jedna od najboljih vijesti ovog tjedna i jako smo sretni zbog toga”, kaže Javier Moran, a mladi veznjak je istaknuo:

“Prije svega ja sam jako zadovoljan što sam dobio tu priliku i što je klub u meni nešto vidio, a na meni je sada samo da još bolje radim i treniram kako bih to opravdao. Ovdje sam od 14. godine, iz Istre sam, ovo je moj zavičaj i zadovoljan sam što imam priliku igrati u istarskom prvoligašu. Želja mi je zaigrati za prvu momčad, a s dobrim igrama mogao bih zadržati status reprezentativca.”

Bernobić je u Istri 1961 od 2015. godine, a jedno kraće vrijeme boravio je i u Rijeci, objavio je portal Sportnet.rtl.hr.

Rocco Žiković već dugi niz godina igra za Istru 1961, a kako kaže, cilj mu je jednoga dana igrati sa seniorskom ekipom.
Njegov talent za nogomet, osim kluba, prepoznao je i HNS koji ga je 2019. godine pozvao da zaigra za U15 reprezentaciju na prijateljskoj utakmici protiv Turske, objavio je pulski klub.

POLICIJA PODNIJELA PRIJAVE: Širili lažne vijesti o koroni, kazna i za VRSARANKU koja je “glumila” liječnicu u pulskoj bolnici…

Flego: EU strategija Od polja do stola poticat će rast OPG-ova i domaće proizvodnje