in

FUNTANA/VRSAR: Galateice uspješno otvorile sezonu u Mađarskoj novim nizom medalja

Foto KREG Galatea

Proteklog vikenda u Budimpešti održan je Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici na kojem su nastupale gimnastičarke iz osam država -Mađarske, Slovačke, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Ukrajine, Malte i Kazahstana.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Drugog natjecateljskog dana, u nedjelju 4. veljače, nastupale su gimnastičarke kluba KREG Galatea Funtana/Vrsar i postigle zavidne rezultate.

Viktorija Rakovac osvojila je prvo mjesto u višeboju (3 vježbe) kategoriji mlađe juniorke (2011. A). U istoj kategoriji u višeboju (2 vježbe) izvrsno drugo mjesto osvojila je Umma Ramadani. U kategoriji kadetkinje (2013. B) u višeboju odlično treće mjesto osvojila je Lena Stanislava Mrkobrada. U kategoriji mlađe kadetkinje (2014. B) u višeboju prvo mjesto osvojila je Stefani Valenta, a drugo mjesto podijelile su Mara Jurcan i Erina Abdiu.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

U kategoriji mlađe kadetkinje (2014. B) u vježbi bez rekvizita prvo mjesto osvojila je Aurora Jelaš. U kategoriji mini s vježbom bez rekvizita prvo mjesto osvojila je Victoria Jovanovski kojoj je to ujedno bio i prvi natjecateljski nastup, saznali smo u klubu.

Foto OŠ Tar Vabriga

Maškare u Taru otjerale zimu

Foto Umjetnička škola Poreč

POREČ: Flautistice Umjetničke škole nagrađene na Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola