in

Ivan Diklić iz porečkog SRK Running Fox četvrti na Prvenstvu Hrvatske u trailu

Foto Running Fox Poreč

Proteklu subotu održalo se pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u „kratkom“ trailu. Ove godine domaćin natjecanja bio je Drniš sa svojom poznatom utrkom Promina Trail. Kao što samo ime govori, staze su prolazile planinom Prominom, koja se nalazi u središtu Šibensko – kninske županije.

Na Promini moglo se trčati na nekoliko ponuđenih dužina (11 km, 23 km, 39 km i 55 km), a Sportsko rekreacijski klub Running Fox nastupio je sa svojih 12 atletičara. Na onoj najvažnijoj utrci, Prvenstvu Hrvatske u „kratkom“ trailu (39 km i 2200 m ukupnog uspona), klub je nastupio u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Najzapaženiji rezultat ostvario je Ivan Diklić, trkač čiji su fantastični nastupi i rezultati na državnoj razini već konstanta. Ovog puta dotrčao je do odličnog četvrtog mjesta u najjačoj konkurenciji koju hrvatski trail trenutno može ponuditi. Osim njega, na istoj utrci nastupili su Maksimilian Korotaj (39. mjesto) i Marko Gržetić (41. mjesto) te na taj način pridonijeli ekipnom osmom mjestu za SRK Running Fox.

Na ostalim utrkama nastupili su Marijan Dželalija, Damir Černac, Irena Mofardin, Indira Picco, Daria Škrinjar (svi 23 km), Katerina Bartoli, Eva Mofardin, Marijana Pavić i Ivica Sinčić (svi 11 km).

Kompletni rezultati utrke mogu se pogledati ovdje: https://has.hr/images/stories/HAS/domaca/2023/pojedinacna/PH23_20230318_Drnis_trail_kratki.pdf

Foto Karate klub Finida Poreč u Opatiji

Porečka Finida treća na Opatija Cupu s čak 16 medalja

Foto SRednja škola Mate Balote Poreč dsd diploma njemački jezika

Učenici porečke Balote dobili pestižnu međunarodnu diplomu o znanju njemačkog jezika