in

Jadran Poreč protiv Šibenika u utorak na Velom Joži

Foto NK Jadran Poreč

Nogometaši porečkog Jadrana u utorak 18.10 u 15:00 na svom Velom Jože nastavljaju natjecanje u šesnaestini finala Hrvatskog Kupa. U utakmici koja dolazi kao nagrada za osvajanje Kupa Istre i prolaska pretkola krajem kolovoza u Vukovaru, igrači Dalibora Šurana biti će domaćini momčadi Šibenika. 

Nakon ulaska u sezonu nove jedinstvene treće lige i jakog ritma utakmica, Porečani će pokušati dati maksimum protiv prvoligaša koji je ove sezone osvajao bodove protiv Hajduka i Osijeka, a kojeg predvodi bivši trener Dinama Mario Cvitanović.  

– Sutrašnja utakmica protiv prvoligaške ekipe je prvenstveno jedna lijepa nagrada dečkima za prethodne uspjehe u Kupu. Mi nemamo što izgubiti, ako budemo dali svoj maksimum, te budemo pravi na trkačkom i taktičkom planu, uz sav respekt prema Šibeniku, vjerujem da se možemo nadati pozitivnom rezultatu.
Malo nas je poljuljao zadnji prvenstveni rezultat, ali imam totalno povjerenje u dečke i vjerujem da je to bio samo loš dan, gdje je cijela ekipa podbacila, ali sam siguran da ćemo sutra odigrati jednu dobru utakmicu, uz prekrasan ambijent koji se očekuje te gromoglasno navijanje naših najvjernijih Šajeta koji su nam uvijek 12 igrač – izjavio je trener Dalibor Šuran. 

Pozivamo sve navijače Jadrana i nogometne simpatizere da podrže naše nogometaše u pokušaju plasmana u osminu finala Hrvatskog kupa. 

Cijena ulaznica za utakmicu biti će 40 kn. 

Foto Lavanda Novigrad

Novigradska Lavanda u Velenju na susretu KUD-ova Hrvatske i Slovenije

Foto Istarski borac Pula

Pulski Istarski borac osvojio niz medalja na međunarodnom natjecanju Citta’ di Mosaico