in

KAŠTELIRSKI rukometaši izvrsni na turniru 7 država u Italiji. Dvojica osvojili posebnu titulu

Foto MRK 28. april Kaštelir

Kao i svaku rukometnu sezonu Rukometni klub Kaštelir završava turnirom u Campo Turesu -Brunicu u Italiji.

Foto MRK 28. april Kaštelir
Foto MRK 28. april Kaštelir

Prošlog vikenda, od 30.06. do 02.07., na velikom međunarodnom turniru na kojem je nastupilo 130 ekipa, 1.800 igrača i igračica iz 7 europskih zemalja nastupili su i dečki Muškog rukometnog kluba 28.april. U jakoj konkurenciji ostvarili su dobre rezultate.

Dečki su nastupili u dvije kategorije i to do 16 godina i do 13 godina. Iako nekompletni, pustili su srce na terenu. Tako su dečki do 16 godina osvojili 5. mjesto u konkurenciji 24 ekipa, a jedini poraz doživjeli su od kasnijeg pobjednika turnira iz Njemačke.

Za dečke su nastupili Ivan Vrbat, Noel Bernobić, Mark Poldrugovac, Gabriel Perhat, Simone Sardot, Marin Biševac, Ivano Ivetić, Ivano Đukić, Dominik Maršić i Gabriel Banko s trenerom Duškom Pašalićem.

U konkurenciji do 13 godina među 16 ekipa dečki su osvojili 4. mjesto . U utakmici za medalju nedostajalo je malo sportske sreće u odlučujućim trenucima.

Na turniru su nastupili Simon Brgudac, Dominik Djekić, Stjepan Vrbat, Filip Pršurić-Bernobić, Petar Momić, Damijan Rimanić, Leon Višić, Karol Perhat, Nikola Blažević , Gabrile Košeto, Loren Habek i Erik Bakša s trenerom Gregorom Brčićem.

Loren Habek i Erik Bakša ujedno su podijelili nagradu za najboljeg igrača turnira u Campo Turesu.

Na turniru su nastupili i Rovinježi u generaciji U-13 i osvojili 2. mjesto, te RK Buje koji su u generaciji U-18 osvojili 3. mjesto.

Foto Umjetnička škola Poreč

LJETO U ISTRI: Češka Jitrenka i zbor Umjetničke škole Poreč koncertom okrunili suradnju

Večer čarobnjaka u Funtani - Foto TZ Funtana

Ljeto u Istri: Najbolji street art umjetnici u Funtani priredit će večer smijeha i čarolije