in

KBK Planet Sport s 12 medalja u Sarajevu uspješno nastavlja natjecateljsku sezonu

Foto KBK Planet Sport Pula

U Sarajevo se proteklog vikenda, od 5 do 7.svibnja 2023. god održao Europski kickboxing Kup u organizaciji svjetske kickboxing organizacije (WAKO), a među takmičarima sudjelovao je i pulski KBK Planet Sport u pratnji trenera Edija Viškovića i Senada Trešnjića.
Nastupilo je 100 klubova, 674 natjecatelja iz 14 zemalja, a pulski klub sa sedam boraca osvojio je ukupno 12 medalja i u poretku na Europskom Kupu plasirao se na visoko sedmo mjesto.

Ekipa iz Planet Sporta u dva dana natjecanja izborila je 4 zlata, 5 srebra i 3 bronce, izvrsni rezultati u disciplinama point fight (PF) i light contact (LC) u jakoj konkurenciji boraca iz regije.

Osvajači medalja: Marko Džin, senior, osvojio je zlato u light contact (LC) do 89kg , srebro u point fightu (PF) do 94kg i broncu u PF do 89kg, Michael Stenta, junior, zlato u LC  i srebro u PF, sve do 74kg, Martina Grabar, juniorka, zlato u LC i srebro u PF, sve do 65kg, Matan Katalinić, junior, zlato u LC i bronca u PF, sve do 63kg, Patrick Petrić, stariji kadet, srebro u LC do 57kg, David Vretenar, stariji kadet, srebro LC do 47kg i Niko Stojkovski, mlađi kadeti, bronca PF do 32kg.  Sjajni borci, tehnički vrlo dobro pripremljeni pokazali su još jednom odlične borbe.  

-Klub je ove godine sudjelovao na mnogobrojnim natjecanjima iz kickboxinga i taekwon-doa, sezona se nastavlja, slijede dva pojedinačna državna prvenstva, trening kamp u Sloveniji, Svjetski kup u Budimpešti i pripreme za Europsko prvenstvo u Turskoj, ističe tajnica kluba Petra Pilara.

Foto Biciklistički klub Poreč

Porečki biciklisti na utrci Rab Island Hero – Matea Močibob izvrsna

Foto Umjetnička škola Poreč

Porečki učenici prvi na 15. međunarodnom festivalu Dani harmonike u Bijeljini i Ugljeviku