in

Mali Porečani prvi put na minibasket turniru Regije Zapad

Foto: KK Poreč

Proteklog vikenda u Pazinu je održan regionalni turnir mini košarke u kategoriji U11 dječaci na kojem je po prvi puta sudjelovala i ekipa minibasket Košarkaškog kluba Poreč. Naši najmlađi košarkaši odigrali su utakmice protiv KK Olive, KK Crikvenice i KK Pule 1981.
Za KK Poreč su nastupali: Mehmedović A., Mehmedović A., Ljubović D., Ljubović A, Vučemilović, M., Arizanović, N., Brenko, L., Laković, D., Lazarević, M., Maričić, M., Majkus, M., Tesla I., Miličević, F., 

Bez obzira na završni rezultat svih utakmica, naši najmlađi košarkaši dali su sve od sebe u svakoj utakmici koje su za njih bile jedno veliko i dobro iskustvo. Na turniru svi su igrali u granicama svojih mogućnosti, a njihova velika želja, uzbuđenost, ali i strah doveo ih je do velikog broja grešaka. Činjenica da tehnički ne zaostajemo za ekipama koje samom vrhu ovog natjecanja (KK Pazin i KK Oliva), veseli nas, ali i obvezuje na to da još više vježbamo ono u čemu su oni superiorniji u ovom trenutku: trčanju, energičnoj obrani i taktičkom umijeću.
Također, trebamo spomenuti da su dva naša najmlađa igrača, Amar Mehmedović i Noa Arizanović, zajedno sa ekipom iz KK Pazina, igrali u kategoriji U-9. Njima isto idu velike pohvale jer su pokazali sve svoje znanje te su proglašeni najboljim strijelcima svoje ekipe. Njihova ekipa osvojila je 2. mjesto te se plasirala na završnicu Prvenstva Hrvatske U-9 kategorije.

Autor: Košarkaški klub Poreč

RAZGOVOR: Valter Flego o ulozi IDS-a u slučaju “Uljanik”

RUKOMET: Porečani izgubili u Novigradu