in

Mali Vrsarani osvojili prvenstvo Istre „U9 sjever“ – Zabili čak 84 gola i najmanje ih primili

Foto Nogometni klub Vrsar - ekipa U9

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili lijepu sportsku vijest da su juniori Nogometnog kluba Vrsar prvaci skupine sjever, i to prvi put nakon najmanje 10 godina, sada imamo još jednu! Naime, ekipa NK Vrsara U9 osvojila je prvenstvo Istre u svojoj kategoriji – i to unatoč tome što se trebaju odigrati još neke utakmice do kraja prvenstva.

Foto Nogometni klub Vrsar - ekipa U9
Foto Nogometni klub Vrsar – ekipa U9

No, s čak 39 bodova prvo mjesto im je zagarantirano, budući da je sljedeća ekipa po redu – NK Buje II  – dosad ostvarila 29 bodova.

-Formalno se liga ne vodi kao natjecanje nego su to „prednatjecatelji“, ali je činjenica da smo od 14 utakmica pobijedili 13. Imali smo samo jedan poraz a to je bilo u prvoj utakmici na prvenstvu. U tih 14 utakmica zabili smo 84 gola i dobili 19, te ostvarili 39 bodova, dok druga najbolja ekipa NK Buje II ima 29 bodova. Iako se moraju odigrati još neke utakmice do kraja, već sada se može reći da smo ostvarili najviše bodova, zabili najviše golova i dobili najmanje golova u prvenstvu, komentira njihov ponosni trener Sandi Čuka.

Naglasio je ipak da u ovoj lijepoj sportskoj priči ipak nisu pobjede i prva mjesta najvažnije, što je svakako veliko zadovoljstvo, nego je bitno da se djeca zabavljaju, da se druže na čistom zraku i uče fair playu i sportskom načinu života.

-Naš najveći uspjeh nije sportski rezultat već razina sportskog odgoja i fer ponašanja, te poštivanje protivnika i suigrača.

Jučer smo imali i revijalnu međusobnu utakmicu u kojoj su mogli uživati sva djeca i roditelji. Posjetio nas je i došao podržati i pozdraviti općinski načelnik Ivan Gerometta koji je djecu počastio djecu s pizzama i sokovima, prenio nam je trener Sandi Čuka.

Svjetski dan pčela – porečki pčelari o urbanom pčelinjaku, sezoni i planovima za međunarodnu konferenciju

Sea Star Festival promo konstrakta

Senzacija Eurosonga KONSTRAKTA premijerno u Istri