in

Senzacija Eurosonga KONSTRAKTA premijerno u Istri

Konstrakta - Foto Sea Star Festival promo

Svjetska senzacija, pobjednici Eurosonga, ukrajinska rap grupa KALUSH Orchestra novi su headlineri Sea Star festivala! Bend o kojem priča apsolutno cijeli planet, nakon premoćnog trijumfa u Torinu, svoj prvi koncert imat će upravo u Hrvatskoj, na prvom velikom festivalu u našoj zemlji nakon dvije godine! Ova globalna ekskluziva zbog koje će sve oči svijeta biti uprte u Umag dobivena je zahvaljujući ogromnom ugledu Exita, čiji tim stoji iza organizacije događaja i koji s agencijom koja zastupa Kalush ima višegodišnju suradnju.

Osim KALUSHA u Umagu će nastupiti i Konstrakta, srpska glazbenica koja je proteklih mjeseci sa svojom pjesmom „In Corpore Sano“ postala najtraženije ime regije. Čak 12 bodova od žirija i 12 od publike u finalu Eurosonga potvrda je velike podrške i ljubavi koju dobiva od Hrvatske. Upravo na Sea Star festivalu u Umagu ova talentirana umjetnica održat će svoj prvi koncert kao Konstrakta!

Uz njih dvoje fantastičan line up u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja činit će jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, te Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa i mnogi drugi, objavio je Sea Star.

Više pročitajte na web stranici festivala https://www.seastarfestival.com/

Foto Nogometni klub Vrsar - ekipa U9

Mali Vrsarani osvojili prvenstvo Istre „U9 sjever“ – Zabili čak 84 gola i najmanje ih primili

Foto privatni album Ane Fornažar afrika angola 2019

VRSAR: U nedjelju putopisno afričko predavanje – Angola 2019. Ane Fornažar