in

MARČANA: Izvrsni rezultati Škole nogometa Mandalena – Imaju jesenske prvake županijske lige

Škola nogometa Mandalena iz Marčane

Škola nogometa Mandalena, koja djeluje u Općini Marčana, ovu će godinu pamtiti po odličnim rezultatom i prvim mjestom na ljestvici. Bila je to prigoda za kratki razgovor s Koradom Butkovićem, tajnikom i trenerom pionira.

Škola nogometa Mandalena iz Marčane djeca
Škola nogometa Mandalena iz Marčane

Valja istaknuti da su pioniri U14 jesenski prvaci Županijske nogometne lige Jug-pioniri, s osvojenih 28 bodova u 10 odigranih utakmica (9 pobjeda, 1 remi, 0 poraza).

Škola nogometa Mandalena broji preko 50 aktivnih članova – djevojčica i dječaka. Trenutno imaju tri grupe koje aktivno treniraju (pioniri U14, prednatjecatelji U 11 i početnici). Pioniri i prednatjecatelji aktivno
sudjeluju u ligama Nogometnog saveza županije Istarske, dok početnici trenutno samo treniraju te se organiziraju prijateljske utakmice u skladu s mogućnostima.

Raspon godina njihovih članova je od 4 do 15 godina starosti.

Kako saznajemo od trenera i tajnika, Škola nogometa Mandalena broji članove s područja cijele Općine Marčana te s područja susjedne Općine Barban, te se baziramo na rad isključivo s omladinskim pogonom.
Prednatjecatelji se natječu u ligi U 11 Jug B Nogometnog saveza županije Istarske. Kod njih nema tablice, već je cilj tih utakmica da djeca jednostavno igraju neopterećeni rezultatom i tablicama.

-Treneri su svakako dali svoj doprinos, ali za tako dobar rezultat smatram da su djeca ipak najzaslužnija, jer se jako puno trude i imaju ogromnu želju kao i podršku roditelja, naglasio je Butković.
Trenutno Škola nogometa ima zimsku pauzu do početka veljače, ali i dalje primaju nove članove. Pa stoga pozivaju zainteresiranu djecu da im se priključe.

kriminal internet cyber

Nova prevara i krađa podataka: Dogovorio prodaju s nepoznatom osobom i ostao bez novaca

peršurić rabar prijem kod biskupa kutleša jelenić

Peršurić i Rabar na božićnom prijemu u Porečko-pulskoj biskupiji