in

Marko Horvat iz Poreča pobjednik predzadnjeg kola Istarske zimske lige u trčanju u Tupljaku

Foto SD Trickeri - Istarska zimska liga u trčanju

U Tupljaku se jučer na najbržoj stazi Istarske zimske lige u trčanju powered by Plava Laguna okupilo gotovo 230 trkača u svim kategorijama. Staza je bila duga 6100 metara te je poznata kao najbrža u ligi a vrhunsku organizaciju zahvaljuje Ivanu Staniću te MO Tupljak.

Foto SD Trickeri - Istarska zimska liga u trčanju
Foto SD Trickeri – Istarska zimska liga u trčanju

Tri kruga u žestokom tempu, iz svakog trkača izvuče maksimum bez obzira da li se radi o elitnom trkaču ili rekreativcu. Domaćin je bio trkačka legenda Ivan Stanić, čovjek s istrčanih 100 maratona, a polumaratone i ostale utrke više i ne broji. Stanić je osim po svojim trkačkim poduhvatima poznat i kao dobri domaćin, pa su se tako trkači okrijepili uz odličnu maneštru, čaj, pivo, krofne.

Nastupilo je 200 tinjak trkača i trkačica, a pobjedu je odnio Marko Horvat iz porečkih Maximvsa, drugi je bio slovenski trkač Liam Krička, a treče mjesto osvojio je Edi Pašić iz SRK Running Foxa Poreč.

Foto SD Trickeri - Istarska zimska liga u trčanju
Foto SD Trickeri – Istarska zimska liga u trčanju

Edi je trenutno vodeći trkač zimske lige, tako da se čeka veliko finale koje je  na rasporedu 25.02. u Poreču. Donaćin će biti Atletski klub Maximvs Poreč.

Foto Crveni križ Poreč

POREČ: Još jedna uspješna akcija darivanja sa 76 doza krvi 

Promocija knjige o Bernardu Parentinu - Foto Andi Bančić knjiga sabornica promocija orlić 22-11-2021

Istra: Međunarodni dan darivanja knjiga – pokloni ili zamijeni slikovnicu, knjigu ili strip